Import

Import

Een occasions uit de ‘Oostendorp Voorkeurselectie’ is een speciaal door ons geselecteerde en ingekochte auto uit (voornamelijk) Duitsland. Hiermee koop je maximale zekerheid voor een scherpe prijs. Het grote voordeel is dat deze auto’s zeer compleet uitgevoerd zijn, de historie bekend is en dat de auto’s door ons persoonlijk op de buitenlandse locatie worden beoordeeld en vervolgens door onszelf worden getransporteerd. 

Zoekopdracht

Staat de auto van je dromen niet bij ons op voorraad dan zoeken wij deze graag voor je op! Onder het genot van een kop koffie of thee in onze gemoedelijke showroom bespreken wij de mogelijkheden en stellen we jouw zoekopdracht samen. Wij nemen alles voor je uit handen.

Originele accessoires

Heb je een occasion uit onze selectie gevonden die bij je past, maar mist hij net die ene optie of accessoire? Wij adviseren je graag over originele accessoires. Of het nu gaat om een trekhaak, allesdragers, fietsdragers, bagageboxen of kinderzitjes….vraag ons naar de originele accessoires voor jouw nieuwe auto.

Fabrieksgarantie

Een occasion met het label ‘Oostendorp Voorkeurselectie’ is bij aflevering vaak gedekt door de officiële Volkswagen-fabrieksgarantie, daarnaast heeft u uiteraard keuze uit diverse aflever- en garantiepakketten.

Mobiliteitsservice

Het is enorm vervelend als je met pech vast staat. Daarom is het doel van de Volkswagen Mobiliteitsservice om jou zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Waar je ook bent in Europa.

Vragen? Neem gerust contact op met onze verkopers (0529-453659)